good good agency presse influencer aktivering pressekit

Vi tilbyder

TargetPR er et full service PR- og kommunikationsbureau. Vi har til sammen mere end 25 års erfaring med at rådgive kunder inden for mange forskellige segmenter.

Vi arbejder 360 grader for mange af vores kunder. Men vi påtager os også delopgaver.

Vores kerneydelser er:

Presse og PR

Hos TargetPR hjælper vi vores kunder med at navigere i et konstant skiftende medielandskab, hvor vi skaber kendskab og opmærksomhed samt sørger for, at den korrekte historie når ud til det rette publikum.

Pressehåndtering

Med vores mangeårige erfaring med pressearbejde tilbyder vi professionel pressehåndtering og rådgivning. Vi identificerer interessenter og målgrupper, står for kontakten til presse og medier og sørger for at få kommunikeret historier, der styrker afsenders image.

Kommunikationsrådgivning, strategi og koncept

Vi har forståelse for din forretning, og i fællesskab med dig finder vi en stærk kommunikationsstrategi, der efterkommer dine forventninger og styrker din virksomheds eller organisations image. Vi er resultatorienterede og arbejder altid for at nå de fastsatte mål.

Events

Vi planlægger og eksekverer skræddersyede events for vores kunder uanset, hvilken branche de tilhører. Vi sørger for at invitere og involvere de rette medier, journalister og influencers, der kan være med til at skabe den rette omtale og opmærksomhed.

Influencer marketing

Influencers og meningsdannere har aldrig haft så stor indflydelse, som de har i dag. Hos TargetPR har vi et bredt netværk, og vi skaber hver dag relationer og samarbejder med indflydelsesrige bloggere og influencers, der når ud til et netværk, der matcher vores kundes målgruppe.

Sociale medier

Hos TargetPR er vi vilde med sociale medier, og vi ved, hvor stor betydning de kan have for en virksomhed eller organisation. Vi hjælper med at udarbejde og eksekvere stærke social media strategier, der på tværs af digitale platforme er med til at fortælle den rette historie og sætte den rette stemning.

Blogging

Vi ved, hvad god blogging vil sige samt, hvordan virksomheder og organisationer optimalt kan benytte sig af blogging både ift. søgemaskineoptimering (SEO) samt til at fortælle den rette historie om virksomheden, produkter og ydelser. TargetPR tilbyder at stå for den løbende blogging, der sikrer værdiskabelse på både den ene og anden bane.

Tekstforfatning

Vi tilbyder mange forskellige typer tekstforfatning – både hjemmesidetekster og journalistiske tekster, der er målrettet bestemte medier. TargetPR leverer unikke, skræddersyede og relevante tekster, der er optimeret ift. søgemaskiner (SEO), og som fortæller den gode historie og afspejler virksomheden eller organisationen.